Sunday, June 10, 2012

call me maybe!

Jee! En ookkaan postaillut vähään aikaan, sori muutamat lukijani. ): No mut kesä on alkanut hyvin! Onnistuttiin Milman kanssa meidän puheessa ja viime viikon lauantaina meidät "vapautettiin" peruskoulusta rankkasateeseen todistukset kätösissämme. Keskiarvo taisi olla 8,76 ja oon kyllä tyytyväinen vaikkei sillä ihan Etikseen asti mennäkään!

Peruskoulun päättymistä juhlittiin Carrin ja Milman kanssa yökyläilyn, fudiksen ja kanasalaatin merkeissä ja kivaa oli! Tähän viikkoon on kuulunut shoppailua Milman kanssa, kummitäteilyä, nukkumista, nörtteilyä, Marian kanssa sulkiksen pelaamista, Kikin kanssa frisbeen heittelyä, sedän synttäreitä, Valtteri-kirppisteilyä Marian, Tiian ja Even kanssa ja yökyläilyä, sekä vielä vähän shoppailua! (Oon onnistunut kyllä polttamaan rahojani urakalla...) Eli ihanaa on ollut! Ens viikolla aion ainakin lukea Marialta lainattuja kirjoja, nähdä Carria ja mennä vaarille kattelemaan sedän kanssa Lostia, leffoja ja herkuttelemaan lohella ja uusilla perunoilla, nam! (:

Mites teidän kesä on alkanu?

1 comment:

~Allumurmeli~ said...

Hyvin on alkanut, vaikka hieman yksin, koska kaveri on ollu kipee :--DD Mut ei ainakaa mitään negatiivista niinkään mulle oo tullu ^^ Desus oltiin, kaipasin sinua :( Kaipasin Mariaa. (joo mä en pystyny menee nukkuu, oli pakko kattoo nää toisten postaukset ;DD) Kuvat olivat söpöjä, etenkin tuo ensimmäinen :3

Black Moustache