Monday, July 2, 2012

adventure begins

Viikonloppu sujuikin Helsingissä shoppailun ja leffan merkeissä. Löysin myös ihanuuspöksyt! Viimein oikeesti mukavat farkkushortsit. Lauantaina kävin siis Tiian ja Even kanssa kiertelemässä kauppoja ja sunnuntaina käytiin Even kanssa kattomassa Lumikki ja Metsästäjä. Maisteltiin myös jogurttijäätelöä ja suosittelen sitä kaikille! Tänään tein tylsyyksissäni ratamokasvovettä ja säilöin sen tohon bodyshopin purkkiin. Saa nähä miten toimii..

Huomenna ois tosiaan lähtö isin ja Aaron kanssa sinne Saksaan. Lennetään eka ilmeisesti Berliiniin ja sieltä mennään Heide Park -huvipuistoon ja yövytään jossain merirosvohotellissa.. Ite en ollut osallisena näihin suunnitelmiin, mutta kieltämättä ihan mielenkiintoselta kuulosti. Käydään sen jälkeen jossain "tropical indoor water park" (en osaa oikeen Suomentaa tota...) -kuplassa ja sen jälkeen ajetaankin sinne Puolaan, jossa äiti oottelee.

Mua vähän jännittää tää matka, koska meidän perheellä on jotenkin taipumus hankkiutua jos jonkinmoisiin seikkailuihin/ongelmiin lomamatkoilla... Ja kyse on enemmänkin säännöstä kuin poikkeuksesta (kyllä, Blue Lagoonista voi saada migreenikohtauksen, kyllä, trangia voi syttyä palamaan kaatosateellakin ja kyllä, Saksan Legolandista suljetaan kaikki laitteet huonon sään sattuessa...). No mut pidän sormet ristissä et ainakaan mitään liian hurjaa ei tapahdu ja vietelkää tekin hauskaa kesälomaa siellä missä ikinä olettekin! (:

1 comment:

viivi. said...

Ihania kuvia ja mistä noi sortsit siis on?:)
Käy kattoo munki blogia ja liity lukijaksi jos kiinnostaa, oisin toosi ilonen :)

smileymouths.blogspot.fi

Black Moustache