Wednesday, July 18, 2012

thank you, dude!

Lomajuttuja, kuulumisia, kuvaamista, nauramista, nigahigaa, leffaa, Ikeailua ja halpaa mut sitäkin parempaa jätskiä! Semmosissa tunnelmissa yökyläilin tässä viime yön Charlottella ja mulla oli tosi hauskaa! Oltiin nähty viimeksi yli kuukausi sitten ja oli ihana nähdä taas. (:

Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan niinkuin piti, koska heräsin tänä aamuna kamalaan silmäkipuun ja mun koko oikee silmä oli ihan rähmässä ja tulipunainen. Säikähdin kauheesti, herätin Charlotten ja ilmotin sille, että tämä tytsy lähtee nyt terveyskeskukseen. Charlotte anto pullapalan matkaevääksi ja terveyskeskuksessa turhan pitkän odotuksen jälkeen sain kuulla, että mulla on silmätulehdus ja korvatulehdus! Korva kyllä yllätti, mutta mikäs siinä sitten. Hain antibiootit ja silmätipat apteekista ja nyt niitä joudun napsimaan ja tippailemaan ainakin viiden päivän ajan. Inhottavaa! Nyt siis sairastelen kotosalla - tai oikeastaan "kakkoskodissa" vaarilassa kun perhe on nyt purjehtimassa. Mulla on kaiken pahan lisäksi vielä ääni täysin lähtenyt, joten en voi laulellakaan. ):

 ...Joku teräväsilmäinen saattoi huomatakkin, että muuttelin blogin ulkoasua. No, koska tykästyin tähän, mutta tän ulkan tekiä ei oo ajatellut ehkä käytännöllisiä seikkoja niin joudun kyhäilemään vähän kaikenlaista tässä, toivottavasti teitä ei haittaa ja toivottavasti uus ulkka on teistäkin kiva! (:

No comments:

Black Moustache