Friday, July 13, 2012

matkakuvat osa 1 - SAKSA

Kotiuduin eilen myöhään illalla meidän perheen lomamatkalta. Lennettiin ensin Saksaan ja sieltä ajeltiin reittiä Saksa - Puola- Tsekit - Saksa! Autossa istumista oli huomatttavan paljon liikaa, veljen kanssa sekoilua yltiömäisin määrin ja traumaattisia kokemuksia riittävästi. Kaikkialla oli liian kuuma mut kivaa oli!

Laittelen nää kuvat nyt pätkissä ku en viitti hirveetä pötköä pistää. Eli nää kuvat on nyt Saksan puolelta. Ajettiin Berliinin lentokentältä jonkun motellin kautta Heide Park -huvipuistoon, joka oli oikeesti yllättävän hyvä! Sieltä löyty maailman jyrkin puuvuoristorata (en suosittele kellekkään, hirvee kokemus!) ja vaikka mitä hauskaa ja jonot oli yllättävän lyhyet. Käytiin kans johonkin vanhaan ilmalaivajuttuun rakennetussa vesipuistossa, jossa oli kaikki trooppisista kasveista ja lintuihin ja kokoajan 30 astetta lämmintä. Harmi vaan kun sinne en kameraa ottanut mukaan, joten kuvia sieltä ei oo. ):

Huomenna lähen pariks kolmeks päiväks taas saman porukan kanssa purjehtimaan. Pitäkää peukkuja etten huku tai kaada sitä venettä tai jotain.... Laitan loput kuvat sitten kun palaan!

2 comments:

maysilee said...

Upeita kuvia! :----) Sulla on onnea, kun pääset matkailemaan noin hurjasti Emmyseni. Peukut pystyssä matkailureissujas varten ja pian kuvailemaan, eikös vain? c:

Tupsari said...

iiihaaaniiiaaa kuvia! :D Ihana paita ja awww aaron ilme! (;

Black Moustache